Det här är vad vi gör

Vi, Glas-Olle i Vadstena, är ett glasmästeri med ett brett tjänsteutbud av det mesta inom glasarbeten. Oavsett om du behöver hjälp med bilglas, inredningsglas, lyktglas, glasrenoveringar, tillskärning av den lilla rutan eller byggnation och inglasning av altaner, så är du varmt välkommen till oss. Vi tar oss tid med våra kunder och för oss är det viktigt att arbetet alltid är utfört till fullo och att kvaliteten håller till 100 %.

Vi är auktoriserade bilglasmästare

Det ställs flera höga krav för att arbeta som auktoriserad bilglasmästare, krav som vi uppfyller. Du kan alltså vara säker på att våra arbeten alltid håller högsta kvalitet, och med vårt fina hantverk samt glaskvalitet är även säkerheten garanterad.

Vi kan laga stenskott

När du får ett stenskott kan många saker hända. Sikten kan försämras, en liten spricka kan sprida sig i glaset och hos bilsbesiktningen kan bilen bli underkänd. Vi kan reparera ditt glas och begränsa skadan. Det går både snabbt och är mycket prisvärt. Vid större skador kan vi naturligtvis byta hela rutan. Vi använder oss av Glas Welds produkter och verktyg vid stenskottslagning, repborttagning och lyktglasrenovering. Dessa är världsledande inom branschen, vilket gör arbetet säkert och perfekt.

Vi kan energirenovera dina fönster

Vill du få mer energieffektiva fönster utan att byta ut dina befintliga fönsterbågar? Vi hjälper dig gärna med att energirenovera dina fönster. Då tar vi bort dina gamla glas, fräser ur den befintliga fönsterbågen så att nya tvåglasfönster får plats och sätter i de nya fönsterglasen.

Se våra referenser